RAB Cirrus Flex Jacket

Het Cirrus Flex Jacket van RAB

Het Cirrus Flex Jacket van RAB is een veelzijdig, ademend en duurzaam jack, dat veel bewegingsvrijheid biedt. Het jack kan als een lichtgewicht buitenlaag, of als een tussenlaag gedragen worden. De jas is gevuld met het lichtgewicht Cirrus ™ 3M veerloze isolatiemateriaal. Het Cirrus Flex balanceert en reguleert de temperatuur, waardoor je niet oververhit raakt als je je inspant, of juist erg afkoelt als je even pauzeert.

Doordat er stukken van Thermic™ stretch-fleece in de jas zijn verwerkt, heb je goede bewegingsvrijheid en ademt het jack nog beter. De buitenkant is juist gemaakt van duurzaam Hyperlite™ rip-stop materiaal, dat waterafstotend werkt en snel droogt. Extra makkelijk: de linker jaszak kan ook worden gebruikt als propzakje waar je de hele jas in weg kan stoppen. Zo berg je de jas makkelijk op als je onderweg bent.

Het  Cirrus Flex Jacket is beschikbaar in meerdere kleuren, in een model voor dames en heren.

Adviesprijs €149.95

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!