Reportages

Project 5 Peaks
Redactie

Project 5 Peaks is een avontuur met als doel de vijf hoogste bergen van Centraal Azië te beklimmen. Wie die toppen bedwingt, verdient de Snow Leopard Award

Hanwag Eco Shell
Daan Couwenbergh

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker thema. Ook in de bergsport. Bergsportmerk Hanwag draagt in dit opzicht zijn steentje bij.

cadeautips voor bergliefhebbers
Daan Couwenbergh

​De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om na te denken over cadeautjes. Maar waarmee verras je een echte bergliefhebber?

La Randulina Zwitserland pension
Jasper Buiting

In het Zwitserse Ramosch zou een Nederlands echtpaar graag hun pension aan een ander overdragen. Een ideale kans voor natuurliefhebbers!

wegenvignet Oostenrijk
Daan Couwenbergh

​Op de Oostenrijkse Autobahnen heb je een wegenvignet nodig. Dat weet iedereen die regelmatig naar Oostenrijk gaat wel. Maar hoe zijn de regels precies?

Milieusticker Duitsland
Daan Couwenbergh

Op weg naar je bergvakantie even pauzeren in een Duitse stad? Zorg dat je een milieusticker op je auto hebt zitten!

meerijden met wielrenners in de bergen
Daan Couwenbergh

Fietsen in de bergen is een geweldige uitdaging. Er wordt veel gevraagd van je uithoudingsvermogen, daarom is een beetje hulp van een meerijdende auto fijn

Tips Winterwandelen
Daan Couwenbergh

Winterwandelen, dat is ver van de drukte genieten van het winterlandschap en de knarsende sneeuw onder je voeten. Zo wordt je winterwandeling een succes!

Foto: Lex van den Bosch
Renate Roke

In het komende nummer van Bergen Magazine bewandelt redacteur Lex van den Bosch de Kesch-Trek. Hier lees je vast een preview!

Foto: Jonathan Vandevoorde
Renate Roke

In het komende nummer van Bergen Magazine reist onze hoofdredacteur af naar )Oost-Noorwegen, omringd door zes indrukwekkende nationale parken.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages