Reportages

Wandelen in de Brenta Dolomieten
Daan Couwenbergh

Maak kennis met de gebieden in en rondom de Brenta Dolomieten in Trentino. Aan de zuidzijde van de Alpen, liggen vijf gebieden met een eigen identiteit.

voorbereidingen bergwandelen
Daan Couwenbergh

Het is lente! Ben je al klaar voor je volgende bergwandelingen? Voor je eerste bergtocht van het seizoen is het goed om je goed voor te bereiden.

zonnebril in de bergen
Daan Couwenbergh

​Lekker in de bergen wandelen met een helder zonnetje, heerlijk! Maar vergeet je niet om een goede zonnebril op te zetten? Maar wat is een goede zonnebril?

glacier national park
Daan Couwenbergh

​De Verenigde Staten, dat is het land van grote steden met grote wolkenkrabbers, hamburgers en uitgestrekte prairies. Maar ook het land van ruige bergen.

Oostenrijk auto weg vignet
Jasper Buiting

Op de Oostenrijkse wegen gelden soms net wat andere regels dan hier. Bijvoorbeeld over wat je verplicht bij je moet hebben in de auto.

Fotograferen in de bergen
Daan Couwenbergh

Hier lees je handige tips voor het maken van landschapsfoto’s!

Bergwandelen Zuid-Limburg
Jasper Buiting

Voor een leuke bergwandeling hoef je geen honderden kilometers te rijden. Wie goed kijkt, vindt in de heuvels van Zuid-Limburg wandellocaties te over.

Lagoraigebergte Trentino bergwandelen
Redactie

Het Lagoraigebergte is een parel in het oostelijk deel van Trentino: ongerepte natuur met kabbelende beekjes, metershoge lariksen en prachtige wandelpaden.

Bergvakantie in Griekenland
Daan Couwenbergh

Wanneer de meeste mensen aan Griekenland denken, dan denken zij al gauw aan de vele mooie eilanden, maar Griekenland heeft ook prachtige hoge bergen.

Kesselkogel Val di Fassa
Redactie

De Val di Sole en de Val di Fassa staan garant voor onbezorgde wandelingen, zon, ongerepte gletsjer-bergen en steile wanden van dolomiet.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages