Vakantietips

vakantie in het zwarte woud

​Het dichtbeboste Zwarte Woud is al jaren een populaire wandelbestemming. Maar je kan er ook rotsklimmen en mountainbiken.

trailrunning

Het is alweer een tijdje geleden dat we schreven over trailrunning, een extreme vorm van hardlopen in de bergen. Hier lees je al onze tips om zeker te zijn dat je klaar bent voor de uitdaging.

E-MTB kopen

Naast de elektrische fiets is ook de elektrische mountainbike - de E-MTB - in opkomst. Maar wat zijn nu de voordelen van elektrische mountainbike?

Visum verenigde staten

De Amerikaanse bergen trotseren? Boek je vlucht, dien je aanvraag voor een ESTA in en stap in dat vliegtuig naar Amerika!

Wintertrailweek

Wil jij er voor het eind van het jaar nog even op uit of kun je niet wachten om begin 2019 direct naar de bergen te gaan? Altijdsporten.nl en Bergwandelen.com bieden een fantastische kerst- en wintertrailreis aan.

wandeluitrusting

Naarmate wandelen leuker wordt, wordt meer aandacht besteed aan de wandeluitrusting. Maar wat is nu een goede wandeluitrusting?

Adopteer een bergkoe

Na een mooie wandeling door het gebergte boven de meren van Levico en Caldonazzo nemen we pauze bij een gezellige ‘malga’ (bergboerderij).

Autobaanvignetten kopen

Binnenkort met de auto op vakantie in Europa? Zorg dat je goed voorbereid op reis gaat! Zo dien je bijvoorbeeld voor veel landen een vignet aan te schaffen

zaklamp kopen

De zaklamp: onmisbaar voor elke wandelaar Wie veel en vooral lang wandelt, kan behalve zonder goed schoeisel simpelweg niet zonder verlichting.

Sintra

Wanneer je aan een trip naar Portugal denkt, schieten je waarschijnlijk steden als Porto, Lissabon of de zuidelijke regio de Algarve te binnen. Maar naast deze zeer bekende en populaire bestemmingen, is er in Portugal natuurlijk nog veel meer te ontdekken. Een stad die zeker de moeite waard is om te bezichtigen, is Sintra.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews