Uitrusting

De Airzone Trek ND-rugzak van Low Alpine

Karin Anema testte de Lowe Alpine Airzone Trek ND-rugzak tijdens dagtochten in de bergen van Les Bauges.

Hanwag Tatra Light GTX

Soms heb je van die bergwandelschoenen waar je met weemoed aan terugdenkt, van die lekkere stappers die als het ware voor je gemaakt zijn.

De BioLite Campstove 2

Lekker warm bij een kampvuur zitten, rookvrij koken én tegelijkertijd je elektronische ap­paratuur opladen, dat doe je met de BioLite Campstove 2. Wanneer je kookt op deze brander genereert de hitte van het vuur 3 Watt aan elektriciteit die wordt opgeslagen in de geïntegreerde batterij.

Ook nieuw in Fjällrävens herfstcollectie is de Keb Touring Trousers. Bij een jas hoort natuurlijk ook een broek en de Keb Touring Jacket en Trousers zijn voor elkaar gemaakt. Deze softshell-broek houdt je warm, maar ook goed geven­tileerd tijdens je activiteiten in de koude bergen.

De Keb Touring Jacket van Fjällräven

De bekende Keb-familie van Fjällräven breidt uit! Deze herfst introduceert zij de Keb Touring Jacket, een jas speciaal voor koudere omstandigheden. Het stretchy materiaal ventileert maar is toch stevig. Schouders en heupen, ofte­wel daar waar je rugzak schuurt, zijn af­gewerkt met G1000 Eco om vroegtijdig slijten te voorkomen.

We willen er nog niet aan geloven, maar de herfst staat inmiddels bijna voor de deur. Het is dan ook weer tijd om je buitensportgarderobe voor de koudere seizoenen samen te stellen! In de geruite flanellen tops van het Californische merk prAna loop je er in ieder geval stijlvol en warmpjes bij, zowel in de stad als in de natuur.

RAB Ladakh DV rainwear

​Het Ladakh DV regenjack en de regenbroek vormen een set ademende en duurzame regenkleding, ontworpen voor veelzijdig gebruik in de bergen.

Hanwag Robin Light GTX

De Robin Light GTX van Hanwag zitten zo lekker, dat je die elke dag zou willen dragen.

Rab Microlight jacket

​Het Microlight Jacket van Rab is een geliefd jack onder veel bergsporters. De pasvorm, de warmte en de veelzijdigheid maken de RAB Microlight zo geliefd.

Lowe Alpine Diran

Als jouw rugzak tegen een stootje moet kunnen én er veel in moet passen én goed georganiseerd moet zijn, dan is de Lowe Alpine Diran misschien wel voor jou

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine interviews