Winnen

Fotowedstr vogels
Deze actie loopt tot 14 mei 2018

Ben jij tijdens je bergtochten een alpenkauwtje, een steenarend of misschien zelfs een lammergier tegen gekomen én heb je die ook nog op de gevoelige plaat vast kunnen leggen? Stuur dan jouw mooiste vogelfoto in!

Clif Bar Goodiedoos
Deze actie is verlopen

Tijdens lange hikes zijn snacks belangrijk om je door de dag heen voldoende energie te geven. En ze mogen natuurlijk óók nog best wel lekker zijn. Je kan natuurlijk grijpen naar de repen chocola of snoepjes, maar vergeet niet ook af en toe iets gezonds te eten. Clif Bar combineert gezonde ingrediënten met een heerlijke smaak in hun repen, energiebloks en energieshots. Hun slogan is namelijk niet voor niks 'Feed your adventure!'. Met deze snacks voor tussendoor heb jij genoeg energie om nog even door te gaan.

Banff Film Tour
Deze actie is verlopen

Bergen Magazine mag 2 x 2 kaartjes weggeven de Banff Film Tour voor een datum naar keuze! Wil jij er graag naar toe? Laat ons weten in welke stad je de tour wilt bijwonen en wie weet ga jij er binnenkort heen met een +1!

Win toegang tot de Fiets en Wandelbeurs
Deze actie is verlopen

Wij mogen onder onze lezers maar liefst 10 kaartjes verloten! Wil jij er één winnen? Beantwoord dan de volgende vraag.

Fotowedstrijd
Deze actie is verlopen

Balans is een veel gehoord woord vandaag de dag. “Met jezelf in balans zijn”, is helemaal in de mode en “balans tussen werk en privé” is politiek correct. Maar wij bergwandelaars weten natuurlijk al heel lang hoe belangrijk én mooi evenwicht is in de bergen.

Mountain
Deze actie is verlopen

 

“What is this strange force that draws us upwards – this siren song of the summit?” Robert Macfarlane

Vakantiebeurs
Deze actie is verlopen

Bergwijzer mag 10 toegangskaarten weggeven voor de Vakantiebeurs. Tijd om weer helemaal in de vakantiesferen te komen en te genieten van een behoorlijke dosis #vakantievoorpret.

Fotowedstrijd
Deze actie is verlopen

Stuur ons je sfeervolste, meest creatieve of indrukwekkendste foto waarin ijs de hoofdrol speelt. Wie weet win jij een mooie rugzak van Haglöfs!

Victorinox Climber
Deze actie is verlopen

De Victorinox Climber is een echt praktisch zakmes voor de bergliefhebbers. Met maar liefst 14 functies kan deze multitool jou overal bij helpen. Iedere alledaagse uitdaging wordt hiermee een succes!

Chamlang boek
Deze actie is verlopen

Een inspirerend en spannend reis- en klimavontuur. Zes Nederlandse vrouwen beklimmen, zonder hulp van Sherpa’s of andere klimmers, een ruim 7.000 meter hoge bergtop in de Himalaya en zijn daarmee de eerste Nederlandse vrouwenexpeditie.

Pagina's