De Airzone Trek ND-rugzak van Low Alpine

Lowe Alpine’s AirZone Camino Trek ND

De Airzone Trek ND-rugzak heb ik uitgeprobeerd op dagtochten in de bergen van Les Bauges. Met het war­me weer was het goed ventilerende AirZone-rugpand ideaal. Maar door het stijve frame vond ik de rugzak lastiger in te pakken. Gelukkig is er de praktische zij­rits in het hoofdcompartiment waardoor je makkelijk bij je spullen onderin kunt. De scheiding tussen hoofd­vak en ondervak is met een rits op te heffen. Dat beviel mij beter, want ik vind het compartimentensysteem, afgekeken bij trekkingrugzakken, niet echt nodig bij dit formaat rugzak.

Fijn zijn de meshvakken aan de zijkant voor waterflessen en op de heupriem voor zonnebril of snacks. Het elastieken netwerk aan de voorzijde heb ik gebruikt voor een natte handdoek, maar is ook groot genoeg om er een regenjas veilig achter weg te proppen. Als ik de Airzone Camino Trek vergelijk met andere rugzakken, ben ik voorstan­der van lichter en simpeler, en dan zonder frame. (Karin Anema)

De damesversie ND heeft een inhoud 35 liter (45 met topcompartiment) en een rug­lengte S/M en weegt 1300 gram. 

Prijs: vanaf € 119,95 

 

Meer inspiratie

Uitrusting: 

Merk: 

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!