IMS fotocontest

De mooiste bergfoto’s te zien in Brixen

Dit jaar is het alweer de tiende keer dat de International Mountain Summit (IMS) plaatsvindt. En daarbij hoort natuurlijk ook de IMS-fotowedstrijd. Tijdens de Summit zijn de zestien beste foto’s van de afgelopen edities te zien in de Stadtgalerie in Brixen.

De fotowedstrijd die samen met de IMS wordt georganiseerd is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende fotowedstrijden op het gebied van bergfotografie. ’s Werelds meest beroemde en bekendste natuurfotografen hebben aan de wedstrijd meegedaan. Van hun werk zijn de beste zestien foto’s te zien. Met andere woorden: de aller-allerbeste bergfoto’s ter wereld! Daarbij kun je wegdromen bij prachtige beelden van berggebieden over de hele wereld. Van de nabijgelegen Dolomieten, tot afgelegen bergtoppen in Australië, IJsland en Groenland.

Deze unieke tentoonstelling is van 2 oktober tot 20 oktober 2018. Meer informatie en kaartjes voor de tentoonstelling kun je hier vinden.

Meer inspiratie

Maak van je verblijf met de hele familie in de Tiroler Zugspitz Arena een onvergetelijke ervaring! 7 overnachtingen incl. ¾ pension vanaf € 487,- p.p.

Het landschap in de Kitzbüheler Alpen tussen Kitzbüheler Horn en Wilder Kaiser is perfect voor een wandeling! Geniet van de natuurgebieden zoals het Kaiserbachtal. Vanaf € 28,- p.p.p.n.

Diverse pasvormen, duurzaam, lichtgewicht en heel comfortabel, dat is de Tatra Light Lady GTX van Hanwag!

Reis met Fjord Line naar Noorwegen en beklim de hoogste bergen! 

Ticino is Italiaanse flair met de Zwitserse grundlichkeit, genieten in elk seizoen

Profiteer nu: 1 jaar Bergen Magazine voor slechts €22,50 + 3 cadeaus!