Bergwijzer.nl geeft Teva-schoenen weg

Bij Bergwijzer.nl maak je kans op waterdichte Teva-schoenen uit de nieuwe collectie. Het gaat om de Forge Pro t.w.v. € 119,95. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de Bergwijzer-nieuwsbrief.

Als je al nieuwsbriefabonnee bent, stuur dan de nieuwsbrief door naar drie andere bergliefhebbers. Zet info [@] bergwijzer.nl in de cc. Zo kunnen wij controleren of je de nieuwsbrief hebt doorgestuurd. (Dinsdag 26 oktober verschijnt de nieuwe).

Zet bovenaan je mail het volgende: Wil je kans maken op gratis Teva-schoenen? Meld je dan aan voor deze nieuwsbrief via www.bergwijzer.nl. (Bergwijzer.nl gebruikt de e-mailadressen niet voor andere mailings.)

Je hebt tot 18 november de tijd om je aan te melden of de nieuwsbrief door te sturen. In de nieuwsbrief van 22 november maken we de winnaars van de Teva-schoenen bekend.

Met je schoenen op reis
Wil je je nieuwe schoenen meteen gebruiken op een bijzondere reis? Meld je dan aan voor de Teva-reis naar Fiji op de Teva-boat en wie weet zit jij in april 2011 in dit tropisch paradijs. 

Ben je beniewd naar hoe je langer met je rugzak doet?

Bike explorer

BIKE Explorer, het nieuwe magazine voor de avontuurlijke fietser.

Benieuwd hoe jouw schoenen langer mee kunnen gaan?